Reception
Receptions menu 1
Hapser med rejer og avocadocreme samt frisk brøndkarse
Sprød crouton med tuncreme, spansk kørvel samt mild chili
Serrano skinke med vanilje marineret mango, feldsalat og lavendelblomst
Mini burrito med grillet kylling, fløde ost, rucolasalat og soltørret tomat
Kyllingespyd med teriaki sauce reduktion og springløg
Hjemmelavet mini frikadeller med dipping
Fransk landbrie med rødvins marinerede valnød samt blå drue
Pris pr couv:150,-
Receptions menu 2
Hapser med rejer og avocadocreme samt frisk brøndkarse
Sprød crouton med tun creme, spansk kørvel samt mild chili
Rugbrøds crouton med røget ørredriette, paprika samt vild brøndkarse
Gratineret gedeost på fuldkornscrouton, oliventappanade og frisk oregano
Mini burrito med grillet kylling, fløde ost, rucolasalat og soltørret tomat
Kyllingespyd med teriaki sauce reduktion og springløg
Fransk landbrie med rødvins marinerede valnød samt blå drue
Tomme de savoie som hapser
Chokoladebrownies med karamelliseret hasselnødder
Pris pr couv:200,-