Bryllup i Ringsted

Vi er altid opsatte på at gøre jeres bryllupsfest til en helt særlig dag, som I og jeres gæster vil mindes med glæde.

Bryllup er en helt speciel dag, som I vil huske tilbage på resten af jeres liv, det er derfor en stor ære at få lov til at afholde jeres bryllup.

Når vi afholder bryllup, er vi altid meget opsatte på at gøre vores bedste for, at I som brudepar får lige den dag, I har drømt om.

Selskabsmenu 1

Selskabs menu 1

Husets velkomstdrink

3 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Grill asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød

 

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian 

(Hovedret serveres 2 gange)

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile 

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum

Vand med og uden brus

Kaffe og avec

Drinks i baren efter middagen

 

Løse blomster

Natmad

Frit valg fra menukortet

 


8 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.200 kr.

 

 

Selskabs menu 2

Selskabs menu 2

Bryllupsarrangement

 

Husets velkomstdrink

4 retters menu (køkkenchefens valg)

Bresaola af Black Angus

Bur­ra­ta, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner

Gigant ravioli med artiskok og pecorino

Stegt kylling consommé, friteret artiskok

Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg, 

sauce af strandkrabbe 


Chokolademousse

Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum

Vand med og uden brus

Kaffe og avec

Drinks i baren efter middagen

 

Løse blomster

Natmad

Frit valg fra menukortet

 


9 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.400 kr.

 

Selskabs menu 3

 

Bryllupsarrangement 


Reception

Salte snacks, øl, sodavand og vin

 

Velkomstdrink

 

5 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Mosaik af laks (gravad laks)

Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie

 

Baccala

Torsk, kapers, citron og frisésalat  

 

Grillet ribeye  

Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme 

(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak) 

 

Udvalg af Unika

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven 

 

Citron tærte 

Brændt marengs, vaniljeis, crumble 

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum

Vand med og uden brus

Drinks i baren efter middagen

Kaffe og avec

 

Blomster dekorationer

 

Stor flot bryllupskage fra conditoriet 

 

Natmad
Frit valg fra menukortet

 

9 timers arrangement 

Pris pr. kv. 1.650 kr.


Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu 

Grill asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød

 

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian 

 

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile

 

Pris pr. person 450,- kr.

 

Canapeer 

3 stk. 85 kr.

 

Sprød kyllingskind

Svampe mayonnaise

 

Krustader

Laks, purløg, æbler 

 

Havre Chips

Sauce tartar 

 

Figner

Gedeost, butterdej, balsamico glace

 

Mini Bruschetta  

 

3 retters menu, vælg retter fra menukortet 450 kr.

Forretter

Grillet asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rug

 

Mosaik af laks (gravad laks)

Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie 

 

Bresaola af Black Angus

Bur­ra­ta, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner 

 

Grillet Hjertesalat (vegansk)

Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter

 

Mellemretter + 75 kr

 

Sprød vaffel

Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse 

 

Baccala 

Torsk, kapers, citron og frisésalat

 

Ravioli med svampe og trøfler

Hasselnødder, rosmarin smør, consommé

 

Arancini 

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel 

 

Hovedretter

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian  

Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)

 

Grillet ribeye  

Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme 

(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)

 

Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)

Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater 

Rosmarin skysauce 

 

Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg, 

sauce af strandkrabbe

 

Friteret kantarel risotto

Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto   

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

 

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)

 

Ost

 

Udvalg af Unika (+ 65  kr.)

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven 

 

 

Desserter

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile 

 

Chokolademousse

Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant

 

Citron tærte 

Brændt marengs, vaniljeis, crumble

 

 Pina Colada (vegansk)

Ananas, kokos, rum, crumble

 

3 retter pr. person 450 kr.

Natmad

Lune frikadeller
Kold kartoffelsalat

 

Pizza
Kyllinge kebab og rucola / pepperoni og rucola
Creme fraiche dressing  

 

Sandwich
Ost/skinke, kylling/karry og roastbeef

 

Byg selv hot dog
Klassisk tilbehør


Asparges suppe
Brød

 

Pris pr. person 85 kr.

 

 

Vegansk alternativ

Grillet Hjertesalat (vegansk)

Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter

 

Brændte porre (vegansk)

Oliventapenade, sennepsvinaigrette, frisee 

 (Tilvalg + 75 kr.)

 

Friteret kantarel risotto

Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto 

 

 Pina Colada (vegansk)

Ananas, kokos, rum, crumble

 

Pris pr. person 495,- kr.


Vinpakker

Vinpakke 1

Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay

Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet

Dessertvin:
Muscat

 

Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay

Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon

Dessertvin:

Muscat

+ 50 kr. Pr. Person

 

Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch

Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso

Dessertvin:
Muscat

+ 95 kr. Pr. Person

Se vores forslag til natmad 

 

BRYLLUPSMENUER

Vi har mere end 25 års erfaring med at arrangere bryllupper og fester.

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster, I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde.

I vores bryllupsmateriale kan I se vores lækre menuer. Al maden bliver lavet på stedet og fra bunden, med de bedste råvarer og med vin pakker, der er tilpasset. Bryllupskagen kan I aftale med vores konditor, så den bliver, som I ønsker.

 

I er meget velkomne til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres bryllup

Bryllup i Ringsted