BRunch Ved Møllen

Brunch Ved Møllen er blevet en meget populær måde at invitere familie og venner til en fejring af en fødselsdag, barnedåb eller lign., hvor man ikke ønsker en stor fest.

Bruncharrangementet er sat til 3 timer, og efterlader fin tid til både spisning og hyggesnak med dine gæster –  der vil endda også være tid til at servere en øl eller sodavand efter maden såfremt I måtte ønske dette. Hvis stemningen og lysten er til det kan vi også byde jeres gæster en bitter i forbindelse med brunchen.

Brunch ved møllen er lækkerier lavet fra bunden med de bedste råvarer, og vi prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden. Det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og præsenteres på flot vis. 

Brunch

Brunch

 

Yoghurt serveret med skovbær kompot og mysli
Spændende udvalg af skåret pålæg med grønt
Ristede brunchpølser, cremet røræg og sprød bacon
Kold røget laks serveret med rygeostdressing
Slagtermesterens lune leverpostej med ristede svampe og bacon
Pandekager serveret med lys sirup
blandet mini wienerbrød
Ostebræt med udvalg af franske, danske oste og kompot
Frisk skåret frugt
Marmelade, nutella, smør

*****

Kaffe, te og juice

Pris pr. person 350,- kr.

3 timers arrangement

 

Bordopstilling

I kan sidde ved runde borde – her anbefaler vi 8-10 personer pr. bord, eller I kan sidde ved lange borde – her kan antallet ved hvert bord tilpasses nøje efter jeres antal og lokalet i skal afholde jeres brunch i. Bordene bliver dækket med hvide duge, lys & løse blomster.