Kære Gæst.

Vores 3 retters menuer er delt op i forretter, hovedretter, desserter og klassiske retter, som du/I kan sammensætte en 3 retters menu ud fra. Ved retter med +, lægges beløbet oveni prisen. Vi hjælper gerne med sammensætning af jeres menu.

Vi laver al maden i huset – både buffeter og 3 retters menuer – fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden, det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på tallerkenen.

Vi har mere ind 20 års erfaring i at arrangere fester. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde.

I er meget velkommen til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

  

Gravad okse (carpaccio)

Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

 

Farseret unghane

Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

 

Lun Tarte Tatin

Æble, karamel, crumble, vanilie is

 

Pris pr. person 450,- kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

 

Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 (Tilvalg + 45,- kr.)

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Panna cotta

Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær

 

Pris pr. person 450,- kr.