Kære Gæst.

Vores 3 retters menuer er delt op i forretter, hovedretter, desserter og klassiske retter, som du/I kan sammensætte en 3 retters menu ud fra. Ved retter med +, lægges beløbet oveni prisen. Vi hjælper gerne med sammensætning af jeres menu.

Vi laver al maden i huset – både buffeter og 3 retters menuer – fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden, det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på tallerkenen.

Vi har mere ind 20 års erfaring i at arrangere fester. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde.

I er meget velkommen til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu 

 

Koldrøget laks med rødbede
Citron, timian, fennikel, rucola

 

Svinekrone af Iberico gris

Glaceret kæbe, pure og stegt saltbagt selleri, gremolata

sauce af svinekæbe 

 

Panna cotta

Salt karamel, popcorn knas, syltede blåbær

 

Pris pr. person 395,- kr.

 

Canapeer 

3 stk. 85 kr.

 

Sprød kyllingskind

Svampe mayonnaise

 

Krustader

Laks, purløg, æbler 

 

Havre Chips

Sauce tartar 

 

Figner

Gedeost, butterdej, balsamico glace

 

Mini Bruschetta  

 

3 retters menu, vælg retter fra menukortet 450 kr.

Forretter

Røget oksetyndsteg  

æbler, syltet selleri med sennepsfrø, krydderurter 

 

Rimmet torsk 

æbler, agurk, peberrod, kærnemælk, boghvedekerner

 

Koldrøget laks med rødbede
Citron, timian, fennikel, rucola

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennepsfrø

 

Mellemretter + 75 kr

 

Sprød vaffel

Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse 

 

Baccala 

Torsk, kapers, citron og frisésalat

 

Ravioli med svampe og trøfler

Hasselnødder, rosmarin smør, consommé

 

Arancini 

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel 

 

Hovedretter

Langtidsstegt okse culotte  

Pure af græskar, timian stegt porre og rødvinssauce 

 

“Boeuf bourguignon”  (+20 kr)

Langtidsstegt oksefilet serveret med peberbacon, svampe, perleløg, gulerødder

kartoffelmos med Comté.

 

Svinekrone af Iberico gris

Glaceret kæbe, pure og stegt saltbagt selleri, gremolata

sauce af svinekæbe 

 

Unghanebryst 

Farseret lår med morkler, æbler, variation af jordskokker

Sauce af stegt kylling med estragon 

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg, rødvinssauce

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

 

Ved oksemørbrad (+ 45 kr.)

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 20 kr.)

 

Ost

 

Udvalg af Unika (+ 65  kr.)

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven 

 

 

Desserter 

Fransk pæretærte 

Double Fraiche 48%, pærekompot  

 

Gateau marcel

Syltet ananas, brændt marengs, vanillie is

 

Panna cotta

Salt karamel, popcorn knas, syltede blåbær 

 

“Banana split” 

Banan, kage, is, chokolade, knas

 

3 retter pr. person 450 kr.

Natmad

Lune frikadeller med kold kartoffelsalat

 

Sandwich, med ost/skine, kylling/karry og roastbeef

 

Byg selv hot dog med klassisk tilbehør + 20 kr.

 

Asparges suppe med brød

 

Pris pr. person 85 kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

 

Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 (Tilvalg + 45,- kr.)

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Panna cotta

Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær

 

Pris pr. person 450,- kr.