Vi er altid opsatte på at gøre jeres bryllupsfest til en helt særlig dag, som I og jeres gæster vil mindes med glæde.

Bryllup er en helt speciel dag, som I vil huske tilbage på resten af jeres liv, det er derfor en stor ære at få lov til at afholde jeres bryllup.

Når vi afholder bryllup, er vi altid meget opsatte på at gøre vores bedste for, at I som brudepar får lige den dag, I har drømt om.

Selskabsmenu 1

Velkomstdrink

3 retters menu
køkkenchefens valg
Gravad okse (carpaccio)
Med ristet rug, svampe eddike, syltede bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

Farseret unghane
Med trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter og
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

Lun Tarte Tatin
Æble, karamel, crumble og vanilie is

Tilbehør
Til menuen serveres friskbagt brød og dagens kartoffel

Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum
Vand med og uden brus
Kaffe og avec
Drinks i baren efter middagen

Blomster

Natmad
Frit valg fra menukortet

8 timers arrangement
Pris pr. person 1100 kr.

Selskabs menu 2

Selskabs menu 2


Reception

Salte snacks, øl, sodavand og vin

 

Velkomstdrink

 

5 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Rimmet kammuslinger

Let jordskokkesuppe, serrano, brunet smør, hasselnødder, brøndkarse

 

Arancini

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 

Oksefilet

Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce 

 

Udvalg af Unika

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven

 

Snickers

Chokolade, karamel, peanuts, blødt og sprødt, vanilie is

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum

Vand med og uden brus

Drinks i baren efter middagen

Kaffe og avec

 

Blomster dekorationer

 

Stor flot bryllupskage fra conditoriet

 

Natmad
Frit valg fra menukortet

 

9 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.600,- kr.


Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

  

Gravad okse (carpaccio)

Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

 

Farseret unghane

Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

 

Lun Tarte Tatin

Æble, karamel, crumble, vanilie is

 

Pris pr. person 450,- kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

 

Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 (Tilvalg + 45,- kr.)

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Panna cotta

Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær

 

Pris pr. person 450,- kr.


Vinpakker

Vinpakke 1

Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay

Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet

Dessertvin:
Muscat

 

Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay

Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon

Dessertvin:

Muscat

+ 50 kr. Pr. Person

 

Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch

Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso

Dessertvin:
Muscat

+ 95 kr. Pr. Person

Se vores forslag til natmad 

 

BRYLLUPSMENUER

Vi har mere end 25 års erfaring med at arrangere bryllupper og fester.

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster, I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde.

I vores bryllupsmateriale kan I se vores lækre menuer. Al maden bliver lavet på stedet og fra bunden, med de bedste råvarer og med vin pakker, der er tilpasset. Bryllupskagen kan I aftale med vores konditor, så den bliver, som I ønsker.

 

I er meget velkomne til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres bryllup