Vi er altid opsatte på at gøre jeres bryllupsfest til en helt særlig dag, som I og jeres gæster vil mindes med glæde.

Bryllup er en helt speciel dag, som I vil huske tilbage på resten af jeres liv, det er derfor en stor ære at få lov til at afholde jeres bryllup.

Når vi afholder bryllup, er vi altid meget opsatte på at gøre vores bedste for, at I som brudepar får lige den dag, I har drømt om.

Selskabsmenu 1

Selskabs menu 1

Velkomstdrink

 

3 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Koldrøget laks med rødbede
Citron, timian, fennikel, rucola

 

Svinekrone af Iberico gris

Glaceret kæbe, pure og stegt saltbagt selleri, gremolata

sauce af svinekæbe 

 

Panna cotta

Salt karamel, popcorn knas, syltede blåbær 

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum

Vand med og uden brus

Kaffe og avec

Drinks i baren efter middagen

 

Blomster

Natmad

Frit valg fra menukortet

 


8 timers arrangement

Pris pr. kv. 1100 kr.

Frit valg fra menukortet

 

Selskabs menu 2

Selskabs menu 2


Reception

Salte snacks, øl, sodavand og vin

 

Velkomstdrink

 

5 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Rimmet kammuslinger

Let jordskokkesuppe, serrano, brunet smør, hasselnødder, brøndkarse

 

Arancini

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

Svinekrone af Iberico gris

Glaceret kæbe, pure og stegt saltbagt selleri, gremolata

sauce af svinekæbe

 

Udvalg af Unika

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven

 

Panna cotta

Salt karamel, popcorn knas, syltede blåbær

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum

Vand med og uden brus

Drinks i baren efter middagen

Kaffe og avec

 

Blomster dekorationer

 

Stor flot bryllupskage fra conditoriet

 

Natmad
Frit valg fra menukortet

 

9 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.600,- kr.


Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu 

 

Koldrøget laks med rødbede
Citron, timian, fennikel, rucola

 

Svinekrone af Iberico gris

Glaceret kæbe, pure og stegt saltbagt selleri, gremolata

sauce af svinekæbe 

 

Panna cotta

Salt karamel, popcorn knas, syltede blåbær

 

Pris pr. person 395,- kr.

 

Canapeer 

3 stk. 85 kr.

 

Sprød kyllingskind

Svampe mayonnaise

 

Krustader

Laks, purløg, æbler 

 

Havre Chips

Sauce tartar 

 

Figner

Gedeost, butterdej, balsamico glace

 

Mini Bruschetta  

 

3 retters menu, vælg retter fra menukortet 450 kr.

Forretter

Røget oksetyndsteg  

æbler, syltet selleri med sennepsfrø, krydderurter 

 

Rimmet torsk 

æbler, agurk, peberrod, kærnemælk, boghvedekerner

 

Koldrøget laks med rødbede
Citron, timian, fennikel, rucola

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennepsfrø

 

Mellemretter + 75 kr

 

Sprød vaffel

Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse 

 

Baccala 

Torsk, kapers, citron og frisésalat

 

Ravioli med svampe og trøfler

Hasselnødder, rosmarin smør, consommé

 

Arancini 

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel 

 

Hovedretter

Langtidsstegt okse culotte  

Pure af græskar, timian stegt porre og rødvinssauce 

 

“Boeuf bourguignon”  (+20 kr)

Langtidsstegt oksefilet serveret med peberbacon, svampe, perleløg, gulerødder

kartoffelmos med Comté.

 

Svinekrone af Iberico gris

Glaceret kæbe, pure og stegt saltbagt selleri, gremolata

sauce af svinekæbe 

 

Unghanebryst 

Farseret lår med morkler, æbler, variation af jordskokker

Sauce af stegt kylling med estragon 

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg, rødvinssauce

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

 

Ved oksemørbrad (+ 45 kr.)

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 20 kr.)

 

Ost

 

Udvalg af Unika (+ 65  kr.)

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven 

 

 

Desserter 

Fransk pæretærte 

Double Fraiche 48%, pærekompot  

 

Gateau marcel

Syltet ananas, brændt marengs, vanillie is

 

Panna cotta

Salt karamel, popcorn knas, syltede blåbær 

 

“Banana split” 

Banan, kage, is, chokolade, knas

 

3 retter pr. person 450 kr.

Natmad

Lune frikadeller med kold kartoffelsalat

 

Sandwich, med ost/skine, kylling/karry og roastbeef

 

Byg selv hot dog med klassisk tilbehør + 20 kr.

 

Asparges suppe med brød

 

Pris pr. person 85 kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

 

Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 (Tilvalg + 45,- kr.)

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Panna cotta

Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær

 

Pris pr. person 450,- kr.


Vinpakker

Vinpakke 1

Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay

Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet

Dessertvin:
Muscat

 

Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay

Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon

Dessertvin:

Muscat

+ 50 kr. Pr. Person

 

Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch

Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso

Dessertvin:
Muscat

+ 95 kr. Pr. Person

Se vores forslag til natmad 

 

BRYLLUPSMENUER

Vi har mere end 25 års erfaring med at arrangere bryllupper og fester.

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster, I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde.

I vores bryllupsmateriale kan I se vores lækre menuer. Al maden bliver lavet på stedet og fra bunden, med de bedste råvarer og med vin pakker, der er tilpasset. Bryllupskagen kan I aftale med vores konditor, så den bliver, som I ønsker.

 

I er meget velkomne til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres bryllup