Mindesammenkomst efter begravelse og bisættelse i Ringsted og omegn

Få taget den rette afsked med jeres kære ved at samles til en mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for mad og drikke så I kan mindes og tage afsked. Vi forstår at skabe de rette omgivelser til en mindesammenkomst efter en begravelse eller bisættelse i Ringsted og har stor erfaring i at skabe den rette stemning.

Ved arrangementet vil der være en pæn og simpel opdækning med hvide duge, stearinlys, enkel opdækning og en velanrettet forplejning m.v., alt sammen i rolige og smukke omgivelser med et professionelt personale.

Vi har flere forskellige lokaler, så vi kan finde det lokale der passer bedst til jeres antal og ønsker, vi dækker op ved borde der passer bedst til lokalet og det forventede og bestille antal af gæster.
Vi har et godt samarbejde med flere bedemænd i Ringsted, så aftal med bedemanden at de ringer til os når I er ankommet til kirken eller kapellet, så har vi en idé og bedre chance for at dække op til et par stykker ekstra, hvis det skulle være tilfældet.

Se vores begravelse og bisættelses arrangementer herunder, ellers lad os høre hvis I har andre ønsker, så tager vi en snak om det.
Vi er klar over, at det kan være svært at forudsige deltagerantallet, men vi gør opmærksom på, at der betales for et minimum antal. Er der flere end forudsagt, betales der for det totale antal.

Begravelse arrangement

Dagens ret 195,-kr.

Kaffe & kringle 140,- kr.
Kaffe, kringle & boller 170,- kr.
Kaffe, 3 stk. Smørrebrød 185,- kr.
kaffe, 3 stk. smørrebrød & kringle 215,- kr.
kaffe, 2 sandwich 165,- kr.
Pålægsbuffet med lyst & mørkt brød, kaffe 195,- kr.
Øl 38,- kr.
Sodavand 33,- kr.
Flaske husets vin 295,- kr.

Alle priser er pr. person / enhed

Mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen i Ringsted