Kære Gæst.

Vores 3 retters menuer er delt op i forretter, hovedretter, desserter og klassiske retter, som du/I kan sammensætte en 3 retters menu ud fra. Ved retter med +, lægges beløbet oveni prisen. Vi hjælper gerne med sammensætning af jeres menu.

Vi laver al maden i huset, fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden, det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på tallerkenen.

Vi har mere ind 20 års erfaring i at arrangere fester. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde.

I er meget velkommen til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Forretter

 

Cremet hummerbisque
sprød rug, dild olie
frisk salat på skaldyr, asparges, friske krydderurter
+ 35 ,- ved helaftensarrangement
*****
Koldrøget laks
Anrettet med sprød agurk, radiser, syrnet fløde, dildolie, sprød rugbrød
*****
Bagt torsk med kartoffelskum
friske æbler, kartoffelchips, friske ærteskud, trøfleolie

*****
Serrano
mango, sprød Rugbrød, mandler, frisee, balsamico

*****
Grillet carpaccio med trøffelcreme
Anrettet med høvlet parmesan, semi dried tomater, sprøde salater og krydderurter

Hovedretter

Unghanebryst
“ærter francis”
grill hjertesalat, ærter, syltet skalotteløg, pancetta
estragon sauce

Langtidsstegt kalvefilet
Serveret med ristede skovsvampe, markedets friske urter, rødvinssauce, samt friske krydderurter

+ 35,- ved helaftensarrangement

Langtidsstegt oksefilet
Persillerodspure, markeds friske urter og friske krydderurter
portvinssauce
+ 45,- ved helaftensarrangement

Medaljon oksemørbrads
Selleripure, bagte rødløg, glaseret persillerod, friske ærteskud
sauce bordelaise

+ 60,- ved helaftensarrangement

Share food
Laks bagt med citron/dild
Gris braiseret i mørk øl/rosmarin
Okse langtidsstegt med hvidløg/timian

Der serveres
Små fade/skåle med 8-10 emner over bl.a salat, bagt rodfrugter, kartofler, spread, sauce

Desserter

Dessert
Gateau Marcel
vaniljeparfait, kompot af skovbær, ristede hasselnødder, nødde tvil

Ananas braiseret i rom og vanilje
hvid chokolade panna cotta
nøddekrokant og skovsyre

karamelliserede pære
vaniljeparfait, kakaocrumble

Hvid Chokolade creme brulee
råsyltede skovbær, hindbær sorbet, tvill

Rabarber “trifli”
bagte rabarber, crumble, vanilliecremer, mørke skovbær

Tiramisu med hindbærsorbet
kakaocrumble

Klassisk 3 retters menu

Forretter
Rejecocktail med friske urter, cherrytomat & dressing
*****
Dampet laks med rejer, kaviar, sprøde salater & dressing
*****
Sprøde tarteletter med cremet høns i asparges & frisk persille

Hovedretter
Gammeldags oksesteg med friske urter fra markedet
Serveret med glaserede perleløg, hvide kartofler & cremet flødesauce
*****
Kalvesteg stegt som vildt
Æble med gele, frisk waldorfsalat, smørristede kartofler & vildtsauce
*****
Helstegt oksefilet
Serveret med kartofler, bearnaise creme, samt frisk grønt fra market

Dessert
Hjemmelavet nougat & marcipan parfait, samt frisk frugt
*****
Lune pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait og frisk frugt
*****
Nøddekurv med hjemmelavet is og frisk frugt + 20 kr.
*****
Klassisk Citronfromage
Serveret med blåbær, pistacie, skum og mynter

475,- kr.

*****

Menuen serveres med hjemmebagt brød og smør